Rakennuspalvelut luotettavasti Kouvolan seudulla

Ota yhteyttä

Rakennuspalvelu Nils Jaakkola Oy on Kouvolan seudulla ja laajemmin Kaakkois-Suomessa toimiva toisen polven rakennusalan ammattilainen. Toteutamme erilaiset rakennuskohteet suunnittelusta toteutukseen – niin yksityisille kuin yrityksillekin.

Kattaviin palveluihimme kuuluvat uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen, talotekniikan palvelut, rakennussaneeraus ja remontit, perustustyöt sekä LVI-saneeraukset. Laadukas lopputulos on meille ensisijaisen tärkeä – miksi tyytyä vähempään! Palvelemme kaikkialla Kouvolan seudulla ja tilauksen mukaan laajemmalla Kaakkois-Suomessa.

Puhelinkuvake

Toteutamme kaikenkokoiset rakennusurakat ammattitaidolla. Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen

Palvelemme asiakkaitamme korjaus- ja uudisrakentamisen kaikissa vaiheissa, suunnittelusta toteutukseen. Yli 20 vuoden kokemuksemme kattaa niin pienet huoneistoremontit kuin suuret uudistamisen kohteet, eikä haastavimmatkaan projektit tuota meille päänvaivaa. Meiltä löytyy vahvalla ammattitaidolla varustetut tekijät kaikille korjaus- ja uudisrakentamisen osa-alueille. Voit luottaa siihen, että toteutamme projektisi eri vaiheet pohjatöistä alkaen ammattitaidolla ja toiveidesi mukaisesti. Työssämme panostamme aina korkeaan laatuun ja toteutamme rakennusprojektit sovitussa aikataulussa.

Rakennussaneeraus

Olemme rakennussaneerausten ja remonttien kokenut urakoitsija ja erityisosaaja. Rakennussaneerauksissa korjaamme olemassa olevia vikoja sekä ennaltaehkäisemme mahdollisia saneerauskohteen toimivuutta haittaavia ongelmia. Ammattilaisen toteuttama rakennussaneeraus takaa kiinteistösi pitkän eliniän ja säilyvyyden.

Toteutamme kokonaisvaltaisesti erilaiset rakennussaneeraukset, kuten valesokkelikorjaukset, energiaremontit ja pintatyöt. Remontoimme ammattitaidolla pesuhuoneet, saunat, ikkunat, ovet ja vesikatot urakan koosta riippumatta. Panostamme laatuun ja voit luottaa siihen, että työmme lopputulos on siisti ja kestävä. Asiantuntevana ammattilaisena pidämme huolta siitä, että saneeraus toteutetaan asianmukaisilla luvilla sekä työturvallisuusmääräysten puitteissa.

Asiantuntevaa palvelua 20 vuoden kokemuksella

Meidän kanssamme asioidessasi voit luottaa työn jälkeen. Työskentelemme kokemuksen tuomalla vahvalla asiantuntemuksella. Palvelemme asiakkaitamme Kouvolan seudulla jo toisessa sukupolvessa ja meillä on yli 20 vuoden kokemus rakennus- ja remonttialalta. Työntekijämme ovat osaavia ammattilaisia, jotka ovat käyneet läpi asianmukaisen rakennusalan koulutuksen. Työntekijöiltämme löytyy lisäksi tarvittavat sertifikaatit, kuten vakuutusyhtiöiden vaatimat vedeneristyssertifikaatit LVI-saneerauksiin. Jaamme mielellämme näkemyksemme ideoittesi tueksi, oli kyseessä sitten vanhan kohteen saneeraus tai uuden rakentaminen.

Rakennusprosessia symboloiva kuvake

Toteutamme vaativiakin kohteita

Laatua symboloiva kuvake

Työllämme on korkea laatu

Luotettavuutta symboloiva kuvake

Toimimme luotettavasti

Kotitalousvähennys

Yksityisten tilaamat remonttipalvelut ovat usein työn osalta verovähennyskelpoisia. Kotona teetetyn remontin kustannuksista voi saada kotitalousvähennyksen, jonka voi osittain vähentää verotuksessa. Voit saada vähennyksen myös esimerkiksi kakkosasunnossa tai kaupunkiasunnossa tehdystä työstä. Vähennyksen saa siltä vuodelta, jona korvaus remonttityöstä on maksettu. Vähennyksen suuruus voi olla jopa 2 400 €/henkilö. Kotitalousvähennyksen omavastuu on 100 euroa vuodessa.

Voit tutustua kotitalousvähennykseen Verohallinnon sivuilla.

Puhelinkuvake

Tarjoamme rakennuspalvelut laidasta laitaan ammattitaidolla Kouvolan seudulla. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä