Rakennesuunnittelu ja kaikki rakentamisen palvelut Paraisilla ja Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää

J-Rak Oy Ab tarjoaa kokonaisvaltaisen rakennusalan suunnittelun, rakentamisen sekä vastaavan työnjohtajan palvelut Paraisilla ja koko Varsinais-Suomessa. Yrityksemme on suunnittelun ja rakentamisen vahva ja kokenut asiantuntija. Osana palvelua hoidamme rakennus- ja rakennesuunnitelmat, rakennekuvat, lupakuvat ja tarvittavat lupahakemukset. Teemme sekä uudis- että korjausrakentamistyötä. Kohteisiimme kuuluvat niin omakotitalot, saunat, hallit kuin autotallitkin – mitä ikinä ajattelitkin rakentaa. Rakentamisen ammattilaisena pystymme toteuttamaan erilaiset projektit asiakkaan tarpeiden mukaan. Suunnittelun ohella tarjoamme projektillesi varmaotteiset työnjohdolliset palvelut.

tekninen piirtäminen -kuvake

Rakennesuunnittelu

Teemme rakennesuunnittelutyöt niin uudis- kuin korjausrakennuskohteisiin. Suunnitteluun sisältyvät lujuuslaskelmat sekä täsmälliset rakennekuvat.

Lue lisää
talon rakennuspiirustus -kuvake

Rakennussuunnittelu

Suunnittelemme toimivat ja määräysten asettamat vaatimukset täyttävät rakennukset asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lue lisää
kynä, paperi ja viivoitin

Vastaava työnjohtaja

Hoidamme tarvittaessa projektisi alusta loppuun saakka. Tarjoamme ammattitaitoisen työnjohdon rakentamisprojektillesi.

Lue lisää
suojakypärä ja lasit -kuvake

Rakentaminen

Rakennamme sekä uudisrakennukset että saneerauskohteet. Toimimme vaativissakin olosuhteissa.

Lue lisää

Ammattitaitoista palvelua vaativiinkin kohteisiin

Rakentamisen ammattilaisena toteutamme haluamasi kohteen suunnittelun ja rakentamisen, oli kyse sitten uudisrakentamisesta tai saneerauskohteesta. Kokemuksemme on monipuolista ja toimimme vaativissakin olosuhteissa. 


Yrityksellämme on yli kymmenen vuoden toiminnan mukanaan tuoma ammattitaito. Laaja-alaisen ammattitaitomme avulla hoidamme projektisi suunnittelun, työnjohdon ja rakentamisen toiveidesi mukaan – juuri siellä missä sinä tarvitset ja silloin kun tarvitset. Tutustu palveluvalikoimaamme ja kysy lisää, mikäli et löydä tietoa tarvitsemastasi rakentamisen palvelusta. Voimme todennäköisesti auttaa joka tapauksessa.

Ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan

Pienenä yrityksenä olemme aina lähellä asiakasta ja otamme tarpeesi joustavasti huomioon. Hoidamme projektisi kokonaisvaltaisesti alusta loppuun saakka kaikkine mahdollisine vaiheineen – tai sitten vain juuri toivomaltasi osin. Teemme sekä laajoja projekteja että osia suuremmista kokonaisuuksista. Mikään työ ei ole meille liian pieni tai suuri. Olemme ylpeitä siitä, mitä teemme ja haluamme, että niin on jatkossakin. Tavoitteenamme on lunastaa asiakkaan odotukset joka kerta ja jättää jälkeemme erinomaista kädenjälkeä. Haluamme tehdä hyviä ja aikaa kestäviä ratkaisuja, jotka palvelevat juuri sinun ja perheesi tarpeita.

Apunasi kaikessa rakentamisessa

J-Rak Oy Ab tarjoaa rakennesuunnittelun, rakennussuunnittelun ja rakentamisen kokonaisvaltaiset ja monipuoliset palvelut Paraisilla ja koko Varsinais-Suomessa. Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme palveluista. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai näiltä sivuilta löytyvällä lomakkeella, niin jutellaan lisää.

Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset rakentamisen ammattilaista!

* Pakolliset kentät