Etelä-Suomen Vaakahuolto Oy

Parasta punnintaa

Korjaamme ja huollamme kaikki yritys- sekä teollisuusvaa’at, myymme tarvikkeet ja varaosat sekä tarjoamme konsultointia vaakojen hankintaan liittyvissä kysymyksissä.
Palvelumme

Teollisuusvaakojen

huollot ja varaosat

Etelä-Suomen Vaakahuolto Oy | Salo

Meiltä saat täyden palvelun asioinnin kaikkiin teollisuusvaakoihin liittyvissä asioissa. Autamme valitsemaan yrityksesi tarpeisiin ja oloihin sopivimman vaa’an, asennamme sen ja annamme käyttökoulutuksen. Huollamme ja korjaamme vaa’at vankalla ammattitaidolla ja saat ostettua meiltä vaakojen varaosat sekä tarvikkeet, aina asiantuntevan opastuksen kera.


Meillä on yli 40 vuoden kokemus alalta, joten tunnemme vaa’at ja niiden toiminnan perinpohjaisesti. Autamme mielellämme kaikissa vaakoihin liittyvissä kysymyksissä ja oikeiden osien sekä sopivimpien vaakojen valinnassa. Teemme työmme korkeaa työnlaatua sekä asiakastyytyväisyyttä ja pitkiä asiakassuhteita vaalien.



Palvelemme Salon Muurlasta käsin pääasiassa yritysasiakkaita ympäri Suomen. Huollot ja korjaukset tulemme tekemään paikan päälle, jotta sinun ei tarvitse huolehtia vaa’an kuljetuksesta. Kysy lisää palveluistamme puhelimitse tai jätä yhteydenottopyyntö sivujemme lomakkeelle, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

Sähköiset dokumentit helposti tallessa

Meillä on käytössämme luotettava ja kätevä Therefore-dokumentinhallintapalvelu, joka mahdollistaa erilaisten dokumenttien, kuten kalibrointitodistusten, toimittamisen asiakkaalle paperittomana. Pilvipalvelu on ilmainen ja annamme asiakkaillemme tunnukset palvelun käyttöönottoa varten. 

Lue lisää

Yritysesittely

Olemme työskennelleet vaakojen parissa jo yli 40 vuotta auttaen tyytyväisiä asiakkaitamme.

Lue lisää

Vaakojen huolto ja korjaus

Pidämme vaa’at kunnossa ja varmistamme sujuvan toiminnan asiantuntevalla huollolla sekä korjauksella.

Lue lisää

Tarvikemyynti

Meiltä saat vaakojen tarvikkeet ja varaosat sekä asiantuntevaa apua oikean osan valintaan.

Lue lisää

Konsultointi

Olemme apunasi punnitsemassa sopivimpia vaakavaihtoehtoja sinun liiketoimintasi tarpeisiin.

Lue lisää
Share by: