Teollista muo­toilua suu­rella sydä­mellä

6B Design Oy

6B Design Oy on muotoilija Anu Suomalaisen vuonna 2004 perustama yritys, joka tarjoaa ammattitaitoista  ja näkemyksellistä teollista muo­toilua.

Anu Suomalainen

Koulutukseltani olen Taideteollisesta korkeakoulusta valmistunut teollinen muotoilija (TaM). Minulla on yli 30 vuoden käytännön kokemus muotoilusta ja lähes 30 vuoden kokemus CAD-työskentelystä muotoilussa. Käytännön työssä olen oppinut työskentelytavat, jotka palvelevat asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla.

Yksinyrittäjänä pääsen keskittymään intohimooni, muotoiluun, ja ratkomaan luovasti teknisiä / muotoilullisia yksityiskohtia jokaisena työpäivänäni.

Tyytyväiset asiakkaat ovat tämän työn suola ja myös yritykseni paras käyntikortti. Ota yhteyttä, niin jutellaan suunnittelutarpeistasi lisää!

Ota yhteyttä »

Osaamisena alus­tava meka­niikka­suunnittelu ja CAD

Suunnittelutyössäni on oleellista ymmärtää mekaniikan lain­alaisuuksia. Ne sanelevat muotoilun reunaehdot. Siksi suunnittelu­palveluuni sisältyykin vähintään alustavan tason mekaniikkasuunnittelu, ellei asiakkaalla itsellään ole teknisen suunnittelun osaamista.
Vahvuuksiini kuuluu myös vankka kokemus CAD-ohjelmien käytöstä muotoilussa. Tietokoneavusteisella suunnittelulla pystytään tekemään laadukkaat tulosteet jo projektin alkuvaiheessa, muotoilumalleista toimiviin prototyyppeihin. 

Moni­puoliset teol­liset suunnitte­lupalvelut

Urallani olen suunnitellut monenlaista sykevöistä bussin istuimiin ja maastoajoneuvoihin. 
Suunnitteluni keskiössä on toimivuus, tuotannollisuus ja kustannustehokkuus. Edellä mainittujen reunaehtojen puitteissa suunnittelen kauneimman mahdollisen tuotteen. Teollinen muotoilu tukee vahvasti koko brändiä paitsi tuotteen ulkonäön myös funktionaalisuuden puolesta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous projektiisi!