Omakotisäätiö logo

Ympärivuorokautista palveluasumista, turvallisia vuokra-asuntoja ja kaikille avointa senioritoimintaa.

HOIVA RYHMÄKODISSA

Ryhmäkodin ammattitaitoiset hoitajat huolehtivat asukkaista ympäri vuorokauden ja järjestävät virikkeellistä yhteistä toimintaa.

VUOKRA-ASUMINEN

Omakotisäätiön vuokra-asunto ja sopiva palvelupaketti on hyvä ratkaisu, jos asuminen tuntuu turvattomalta nykyisessä kodissa.

SENIORITOIMINTA

Yhteisöllisellä toiminnalla ja vertaistuella hyvinvointia ja yksinäisyyden torjuntaa ikäihmisille.

Omakotisäätiön kuulumiset

Omakotisäätiö on kasvanut vanhusten asumispalveluista monipuoliseksi ikäihmisten palvelukeskukseksi, jonka palveluvalikoimasta löytyy mm. kotihoito, ryhmäkodit, vuokra-asuntoja, senioritoimintaa, vapaaehtoistyötä ja myös oma herkkutupa.


Meillä panostetaan ikäihmisten viihtyvyyteen ja monipuoliseen toimintaan. Kuulumisia -osiossa pääset tutustumaan tarkemmin toimintaamme työntekijöiden kertomana.


Tervetuloa tutustumaan!

Tule syömään ja kahville

Cafe Herkkutupaan

Nauti maukkaat ja terveelliset ateriat ja pullakahvit meidän kotikeittiöstä.

Vapaaehtoistoiminta

Omakotisäätiö tukee Puotilan alueen ikääntyvän väestön osallisuutta ja hyvinvointia järjestämällä avointa toimintaa ja tapahtumia ikäihmisten toiveiden pohjalta. Omakotisäätiön Ystävätoiminta on vapaaehtoisten toimintaa ikäihmisten hyväksi. Toiminta voi olla kertaluonteista tai pidempiaikaista. Voit toimia ryhmän ohjaajana, saattamisapuna, ulkoilukaverina, riksaluotsina tai ystävänä yksin asuvalle vanhukselle. Voit olla myös mukana ryhmäkodeissa muistisairaiden arjessa. Tukea saat Omakotisäätiön työntekijöiltä.

Tule meille töihin


Omakotisäätiö on luotettava, voittoa tavoittelematon työnantaja jo vuodesta 1963. Säätiössämme työskentelee 80 työntekijää vakituisessa työsuhteessa. Jokaisessa työyksikössä työntekijät voivat kehittää omaa toimintaansa ja vaikuttaa oman työn tekemiseen. Myös työvuorosuunnitteluun voi vaikuttaa työaika-autonomian avulla. Työyksiköissä on lämmin ja välitön työilmapiiri. Teemme työtä ammattitaidolla ja suunnittelemme täydennyskoulutusta toiminnasta nousevien tarpeiden mukaisesti.

Ota yhteyttä