Oy Huoltoliike L Malmberg Ab huoltaa kodinkoneesi Kirkkonummen alueella!

Kodinkoneiden kuten jääkaappien huolto

Oy Huoltoliike L Malmberg Ab | Helsinki | Vantaa | Espoo | Kirkkonummi

Isojen ja usein pysyvien kodinkoneiden kuten pakastinten ja astianpesukoneiden huollot vaativat monipuolista osaamista. Meiltä saat kattavat ja ammattitaitoiset huoltotyöt – asiakkaan aikaa ja kotia kunnioittaen.

Jo noin 35 vuotta toiminnassa ollut Huoltoliike Malmberg toteuttaa erilaiset huolto- ja korjaustyöt muun muassa jääkaappeihin, astian- ja pyykinpesukoneisiin, pakastimiin, liesiin sekä muihin kodinkoneisiin.


Pääosin huoltotyöt tehdään asiakkaan luona. Kunnioitamme asiakkaidemme koteja ja tähtäämme siihen, että töistä olisi asiakkaalle mahdollisimman vähän vaivaa tai haittaa. Me muun muassa siivoamme huoltotöiden jäljet huolellisesti, ennen kuin työt ovat valmiit.



Kun esimerkiksi jääkaappi kaipaa huoltotöitä, aika on usein kortilla. Pyrimme aina tulemaan paikan päälle töihin mahdollisimman nopeasti sen jälkeen, kun meihin on oltu yhteydessä. 

Ota yhteyttä

Kodinkoneiden huolto


Korjaamme ja huollamme muun muassa jääkaappeja, pakastimia, uuneja ja mikroja. Olemme useiden johtavien kodinkonemerkkien valtuutettu huoltoliike. 

Lue lisää »

Yhteystiedot


Kiintopisteemme sijaitsee Kirkkonummella. Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita koko pääkaupunkiseudulla kuten Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. 

Lue lisää »
Share by: