Asbestin purkutyöt ja muut asbestityöt

AHS Asbesti- ja Homesaneeraus Oy on Etelä-Suomessa, pääasiassa Kymen talousalueella toimiva asbestitöihin erikoistunut yritys. Teemme kaikki vaativat asbestityöt luotettavasti ja ammattitaidolla.

Asbestin purkutyöt täytyy aina antaa ammattilaisen hoidettavaksi, vaarallisen asbestin käsittely on luvanvaraista toimintaa. Tilaa siis luotettava ja asiansa osaava tekijä kartoittamaan oman kiinteistösi asbestitilanne ja hoitamaan asbestin purkutyöt. Muistathan, että myös linjasaneeraukset kuuluvat osaamiseemme.

ASH Asbesti- ja homesaneeraus tekee ammattitaidolla asbestipurkutyöt, rakennuspurkutyöt, homesaneeraukset sekä niihin liittyvät työt. Asiakkainamme ovat yksityistaloudet, putki- ja rakennusliikkeet, sekä kunnat ja kaupungit.

Ota yhteyttä ja tilaa nyt!

Lue lisää palveluistamme:

Yksityisasiakkaat
Yritykset

Asbesti

Asbestia käytettiin yleisesti rakennustöissä vielä 1980-luvun lopulla. Sen käyttö lopetettiin rakennusmateriaalina vasta 1988. Niinpä suomalaisissa rakennuksissa on jäljellä paljon asbestia. Asbestia voi olla ilmanvaihtolaitteistoissa, eristyksissä, julkisivuissa, lattioissa, katoissa ja sisäverhouslevyissä.

Asbestilla tarkoitetaan kuitumaisia silikaattimineraaleja, jotka ovat kestäviä, mutta jotka käsiteltäessä pölyävät. Asbestin on todettu aiheuttavan mm. syöpää. Asbestikuidut ovat niin pieniä, että ne läpäisevät helposti hengityselintemme suojamekanismit ja varastoituvat keuhkoihin pysyvästi. Mitä enemmän asbestille altistuu, sen suurempi on riski sairastua. Asbestille altistuminen näkyy oireina yleensä vasta 10-20 vuoden kuluttua altistumisesta.