Luotettavaa sähköurakointia Jyväskylän seudulla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Aarnion Sähkö

Aarnion Sähkö Oy on jyväskyläläinen sähköurakointiin erikoistunut yritys valmiina palvelemaan sähköisiä tarpeitasi. Yrityksemme on palvellut Keski-Suomen alueen asiakkaita jo vuodesta 1947 lähtien keskittyen sähköurakointiin. Tarjoamme myös kokonaisvaltaisia automaatiopalveluita. Asiakaskuntamme koostuu kaupungeista, kunnista, teollisuuden toimijoista sekä rakentamisen ammattilaisista. Palvelemme myös Jyväskylän ulkopuolella, tarvittaessa valtakunnallisesti. Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous.

Sähköurakointipalvelut

Sähköurakointi on ollut erikoisalaamme jo yli 70 vuoden ajan. Me Aarnion Sähkö Oy:llä vastaamme Jyväskylän alueen asiakkaiden sähköpalvelutarpeisiin rautaisella ammattitaidolla ja ystävällisellä palvelulla. Sähköurakoinnit, sähkötarkastukset ja sähkösuunnittelun palvelut ovat saatavilla kauttamme ilman ylimääräistä työtä.

Teemme sähköurakointia etenkin julkisille toimijoille, teollisuuden alan yrityksille sekä rakennuttajille Jyväskylän seudulla ja valtakunnallisesti. Kerrostalot ovat yksi yleisimmistä työkohteistamme, ja teemme niiden parissa sähköasennusta ja sähkösuunnittelua. Tutustu sähkötyöpalveluihimme syvällisemmin oheisen linkin kautta.

Lue sähköurakoinnista

Huoltopalvelut ja Harvia-tuotteiden takuuhuollot

Huollamme sähkölaitteita ja sähköjärjestelmiä taloissa ja kiinteistöissä. Olemme toimineet Harvian kanssa yhteistyössä pitkään, jo 1960-luvulta asti. Vuosikymmenten saatossa olemme myyneet Harvian tuotteita sekä tarjonneet takuuhuoltoja Harvian tuotteille, erityisesti heidän tunnetuille saunakiukaille. Takuuhuollamme Harvian kiukaita vielä tänäkin päivänä kattaen perushuollon lisäksi korjauspalvelut.


Myymme lisäksi Harvian tuotteita suoraan asiakkaille osana asennuspalveluamme. Asennamme Harvian sähkötuotteet sekä muut laitteet asiakkaan toivomalla suunnitelmalla ja aikataululla. Sähköasennuksien toteuttaminen on sovittavissa erittäin joustavasti, joten ota yhteyttä, niin sovitaan yhdessä.

Lue Harvian takuuhuollosta

Luotettavaa ja sertifioitua sähköpalvelua

Aarnion Sähkö Oy on kokenut, ammattitaitoinen ja erittäin luotettava sähköurakoitsija. Teemme kaikki sähköurakoinnit sekä monipuoliset huoltopalvelut pienissä ja suurissa työkohteissa sähköalan säädösten mukaisesti, nopeasti ja turvallisesti. 


Sähkötyöt vaativat erityistä ammattiosaamista ja sertifikaatteja töiden suorittamiseen – meiltä löytyvät kaikki tarvittava osaaminen ja kalusto haastaviinkin työkohteisiin. Työllistämme kausiluontoisesti 15–20 sähkötöiden ammattilaista, jotka vetävät suuretkin sähköasennukset kunnialla läpi. 

Olemme saaneet Suomen Vahvimmat -tunnustuksen Suomen Asiakastiedolta vuonna 2018 huomionosoituksena toimintamme korkeasta laadusta. Yrityksemme kuuluu myös Elektrian ketjuun sekä Sähkö- ja Teleurakoitsijaliittoon (STUL). 


Jäsenyytemme näissä organisaatioissa on tuonut meille paljon yhteistyökumppaneita sekä asiantuntemusta Suomen sähköurakoinnin alalta. Mittavan yhteistyöverkostomme ja kokemuksen ansiosta pystymme ottamaan vastaan suuriakin urakoita ja toteuttamaan ne alusta loppuun yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lue sähköurakoinnista

Yhteistyökumppanit

Teemme sähkötyöt uusiin kerrostaloihin sähkösuunnittelusta varsinaiseen asennustyöhön. Teemme lisäksi yhteistyötä SKF Muuramen ja Harvian kanssa. Kysy meiltä lisää yhteistyöverkostostamme ja palveluistamme!

Soita meille

Pyydä tarjous tai jätä yhteystietosi

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.