Häiriötiedotteet


Haikarantiellä vesikatko maanantaina 15.4.24 klo 8-16

Häiriö Ratkaistu Vesi

Kiinteistöissä Haikarantie 1-3 ja Pääskysentie 2A on vesijohtovuodon korjauksesta johtuva vesikatko maanantaina 15.4.24 klo 8-16. Veden virtaussuunta saattaa muuttua ja tästä johtuen vesi saattaa olla tilapäisesti sameaa. Sameus poistuu juoksuttamalla kylmää vettä. Mikäli talousvedessä ilmenee poikkeavaa väriä, makua tai hajua, vettä ei suositella juotavaksi tai ruoanvalmistukseen. Lisäksi pyydetään välttämään vettä käyttävien koneiden käyttöä. Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja www.kymenvesi.fi tai Markus Henriksson p. 040 351 8161.

Tammenmäentien pumppaamo – Jäteveden ylivuoto asutuksen lähellä

Häiriö Huomioitu Vesi

Alueella sijaitseva Tammenmäentien jätevesipumppaamo on mennyt ylivuotoon johtuen runsaista sateista. Ylivuoto voi aiheuttaa epämiellyttävää hajua ylivuodon purkupisteen läheisyydessä. Purkupaikan läheisyydessä veden mikrobiologinen laatu on mahdollisesti heikentynyt joten varotoimenpiteenä suosittelemme välttämään suoraa kontaktia veden kanssa. Lisätietoja ylivuodoista: https://kymenvesi.fi/toiminta/jatevesien-ylivuodot/

Tarinoita arjesta


Uuden kiinteistön liittäminen verkostoon

Uuden kiinteistön liittäminen Kymen Vesi Oy:n verkostoon tapahtuu täyttämällä liittymislomakkeen ja toimittamalla tarpeelliset asiakirjat viranomaisille.


Kiinteistön omistajan vaihtuessa

Jos kiinteistö on jo liitetty Kymen Vesi Oy:n verkostoon, mutta kiinteistön omistaja vaihtuu, on tästä ilmoitettava vesilaitokselle.


Mikä on hulevesi ja
mihin se vaikuttaa?

Hulevesiksi kutsutaan sade- ja sulamisvesiä, jotka johdetaan pois kaduilta, katoilta ja muilta vastaavilta pinnoil­ta. Salaojavesiksi kutsutaan kiinteistöjen perustusten kuivatusvesiä.



VEDENKULUTUS KASVAA

klo 06.00

jälkeen