Kanteleen Voima Oy on lokakuussa 2006 perustettu yhtiö, joka omistaa turvesoita ja myy nostamaansa turvetta. Yhtiön muodostavat 24 yksityis- ja kuntaomisteista suomalaista pientä ja keskisuurta energiayhtiötä.

Kuiviketurpeemme on laadukasta, suon pintaosasta tuotettua vaaleaa, vähän maatunutta rahkaturvetta. Se on erinomainen kuivike eläinsuojiin esimerkiksi lypsykarjalle, porsaille ja siipikarjalle. Toimitamme kuiviketurpeen seulottuna irtotavarana joustavasti asiakkaille.

Kanteleen Voiman tytäryhtiö NordFuel Oy valmistelee modernin biojalostamon rakentamista Haapavedelle, Pohjois-Pohjanmaalle. Biojalostamo tuottaa valmistuttuaan kotimaisesta sahanpurusta ja metsätalouden sivutuotteista bioetanolia ja biokaasua sekä ligniiniä, jotka korvaavat fossiilisia tuontipolttoaineita.

Uutiset

Haemme joukkoomme kehitysinsinööriä

Kuinka päästä puusta pitkälle? Tule kanssamme kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja! ”NordFuel Oy suunnittelee puuraaka-aineesta liikennekäyttöön tarkoitettua etanolia tuottavan modernin biojalostamon rakentamista…

NordFuel Oy:n energiantuotanto toteutetaan puujakeilla

NordFuel Oy suunnittelee puuraaka-aineesta liikennekäyttöön tarkoitettua etanolia tuottavan biojalostamon rakentamista Kanteleen Voima Oy:n Haapavedellä sijaitsevan lauhdevoimalan tilalle. Etanolitehtaan suunnittelua jatketaan…