Nauti kahvisi rauhassa

Otamme taloushallintosi hallintaan

Olemme helposti lähestyttävä, PALVELEVA TILITOIMISTO. Tarjoamme kattavat tilitoimistopalvelut. Meillä on vankka kokemus ja modernit työvälineet. Toimistomme ovat Jyväskylässä ja Lahdessa, mutta palvelemme koko Suomen alueella.

Tarjoamme liiketoimintasi tueksi

Asiantuntevaa kumppanuutta

Taloushallintoon liittyvissä asioissa ei kannata painia yksin. Siirrä byrokratiatakkaasi meille ja nuku yösi rauhassa. Olemme erikoistuneet palvelemaan pk-yrityksiä ja erilaisia yhdistyksiä. Toiminnassamme keskeistä on tarkasti sinun tarpeisiisi soveltuva henkilökohtainen palvelu ja toimitusvarmuus. Olemme Suomen Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, Procountor Platina-partneri ja aina valmiina palvelemaan sinua.

Palvelumme

Sähköisen taloushallinnon luotettava kumppani

Nyt taloushallinto hallintaan! Olemme erikoistuneet palvelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä ja yhteisöjä kirjanpidosta aina räätälöityihin talouspäällikköpalveluihin asti. Käytössämme on modernit pilvipohjaiset taloushallinnon ohjelmistot. Asiakkaanamme voit ulkoistaa koko taloushallintosi tai vain osan siitä.

Palvelumme ovat monipuoliset aloittelevan toiminimiyrittäjän tarpeista aina kymmeniä ihmisiä työllistävän osakeyhtiön palvelemiseen. Emme tarjoa pelkästään kirjanpitoa ja palkanlaskentaa, vaan haluamme olla kumppanisi koko taloushallinnon osalta. Nykyaikaisen taloushallinto-ohjelmiston avulla talousasioiden hoito nousee uudelle tasolle ja voit luottaa siihen, että taloushallintosi on hyvissä käsissä.

Kirjanpito ja tilinpäätökset

Teemme kirjanpidon ja tilinpäätökset kaikille yhtiömuodoille yli 30 vuoden kokemuksella henkilökohtaista palvelua unohtamatta.

Tutustu

Palkanlaskenta

Laskemme sekä yritysten että yhdistysten palkkoja. Palkanlaskennan kanssa ei kannata harjoitella. Anna meidän hoitaa asia puolestasi. Palkanlaskijamme ovat kokeneita kettuja, jotka laskevat palkat ajallaan ja joiden palkkatietämys ällistyttää kerta toisensa jälkeen.

Tutustu

Yrityksen perustaminen

Perustamme osakeyhtiösi avaimet käteen -periaatteella. Se tapahtuu huolettomasti ja vuosien tuomalla varmuudella. Autamme jokaisessa välivaiheessa ja opastamme sinua eteenpäin. Käytä aikasi olennaiseen ja anna meidän hoitaa byrokratia.

Tutustu

Cimson yrityspalvelut

Numeroina

30

Vuotta tinkimätöntä palvelua

15

Osaavaa työntekijää

1

Milj. euroa liikevaihtoa

1000

Palkkapussia kuukaudessa

Asiakkaamme kertovat

Lue myös

Lisää ajankohtaista

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?