Maatalouden ja yrityskirjanpidon palvelut ammattitaidolla

Tilitoimistopalvelut

Lue lisää ›

Maatalouskirjanpito

Lue lisää ›

Ota yhteyttä

Lue lisää ›
Tarvitsemaasi kumppanuutta yrityksesi talouden hoitoon

Eijan Tilitupa – tilitoimistosi Yläneellä

Kaikki tilitoimistopalvelut yrityksellesi, maatalouden kirjanpitoon erikoistuneella osaamisella löytyy Eijan Tilituvasta Yläneeltä. Olen KLT-kirjanpitäjä, itsekin maatilan kasvatti ja entinen maatalousyrittäjä, mutta toiminut vuodesta -95 taloushallinnon ammattilaisena. 

Haluat ulkoistaa käsiini sitten tilinpäätökset, laskutukset, palkanlaskennat, reskontran, verotukseen liittyvät asiat, tai apu on tarpeen yrityksen perustamisesta sen päätökseen, olen käytettävissäsi ilomielin! Tutustun aina huolellisesti jokaisen asiakkaani toimintaan, jotta voin tarjota juuri hänen liiketoimintaansa ja tarpeisiinsa sopivaa palvelua. 

Otathan yhteyttä, niin jutellaan juuri Sinun yrityksesi tilanteesta, toiveistasi sekä tarpeistasi. Saat asiantuntevaa palvelua kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä ›

Maatilalta tilitoimistoon ja omaan yritykseen

Erikoisosaamiseni maatalouskirjanpitoon tapahtui luonnollisesti, sillä olen kasvanut maatilalla, jossa äitini opetti minulle kirjanpitoa jo lapsuudesta lähtien. Toimin itse myös aikoinaan maatilan emäntänä, mutta alanvaihdos alkoi kiinnostaa, ja siirryinkin työskentelemään 1995 tilitoimistoon, KLT-kirjanpitäjäksi kouluttautuen. 

Haave omien siipien kokeilusta alalla toteutui, kun vuokrasin Eijan Tilituvalle vuoden 2020 alusta omat toimistotilat ja jätin pitkäaikaisen työpaikkani. Toivotan ilomielin kaikki toimialat tervetulleiksi tilitoimistoni asiakkaiksi! Tavoitteeni on, että yrittäjä voi toteuttaa omaa osaamistaan, minä puolestani omaani, joka helpottaa yrittäjän arkea, tarjoaa ajantasaista ja oikeaa tietoa talouden hoitoon sekä liiketoiminnan edistämiseen. 

 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita