Aukioloajat:

Nähdään ensi kesänä!

Puuhapuisto Veijari

#temmellystakuu

AVAAMME PUISTON 3.6.2024, TERVETULOA!

Osta liput ennakkoon edullisemmin verkkokaupasta

Puuhapuisto Veijari

Puuhapuisto Veijari on nimensä mukaisesti aito puuhapuisto, jossa liikutaan ja temmelletään raikkaassa ulkoilmassa, luonnon sylissä. Lukuisten aktiviteettien lisäksi puiston sydämestä löytyy suuri joukko valloittavia eläimiä, sympaattinen Kappelilammen kesäkahvila sekä ravintolan herkulliset tarjoilut. Eri väriset ja hullunkuriset rakennukset mahdollistavat hauskanpidon suojassa myös sateen yllättäessä. Puuhapuisto Veijarissa on huippuhauskaa tekemistä kaiken ikäisille – temmellystakuulla!

Tapaa puiston hellyttävät ja valloittavat eläinasukit

Meillä asustaa yli 150 eläinystävää! Puistossa pääset tutustumaan monenlaisiin kotieläimiin, jyrsijöihin ja pupuihin, erilaisiin lintuihin ja kaloihin sekä eksoottisempiin eläimiin, kuten käärmeisiin, liskoihin ja kilpikonniin.

Tempaavia aktiviteetteja raittiissa ulkoilmassa

Meillä juostaan, poljetaan, kiivetään, hypitään, pelataan, pallotellaan, ratsastetaan, uidaan, liutaan ja lasketaan. Puuhapuisto Veijarissa yhdistyy hauskalla tavalla huvi ja hyöty, sillä suurin osa aktiviteeteistamme toimii lihasvoimalla.

Ohjelmien aikataulut

Mönkijäajelu 12–13 & 15.00–16.00
Ponitalutusratsastus 12.00–13.00 & 15.00–16.00
Ponikärryajelu 13.30–14.15

Ohjelmat säävarauksella

Ajankohtaista

KEVÄTRETKELLE VEIJARIIN!

Avaamme puiston ryhmäretkeläisille etukäteisvarauksella jo 20.5.2024 eteenpäin. Jos suunnittelet luokkaretkeä, päiväkodin retkeä,  yhdistyksen kevätretkeä, yrityksen virkistyspäivää tai

Lue lisää »

  • paljon kaikkia eläimiä ja paljon tehtävää ja nähtävää, suosittelen! yksi miinus oli se että jouduimme odottamaan nugetteja tunnin emmekä saaneet edes pöytää niin piti odotella siinä 30 asteessa auringon paisteessa viittä pientä nugettia tunnin!

    Helle H. Avatar Helle H.
    24.8.2021
  • Suhteellisen hiljainen paikka ja kahvila-alue vaatisi ehdottomasti pientä pintafixiä 👍

    Minna Nieminen Avatar Minna Nieminen
    29.7.2023
  • We loved this place, when you pay once 59 Online price and get two days of fun (entrance fee is always for two days)... our daugthers loved the brach the most...
    Family owned place where we will come again when we are around town...

    Matze WI Avatar Matze WI
    24.8.2021
  • Todella monipuolinen puisto. Erityisen iso plussa siitä, että kaikki puiston sisällä kuuluu hintaan(minigolf,polkuvene yms). Kannattaa käydä

    Peetu Airaksinen Avatar Peetu Airaksinen
    15.8.2023
  • Kiva kokemus! 2-vuotiaan kanssa ei aivan saatu kaikkea irti.

    Petteri Mäntymaa (man_type_t) Avatar Petteri Mäntymaa (man_type_t)
    15.8.2023

  • Loistava perheen pienien lomanviettopaikka. Harvoin tulee olo, että tämä on aika 5/5 mesta. On eläimiä, kiipeilyä jos jonkinlaista, vesileikkejä, veneilyä, hiekkaleikkejä, akvaariomaailmaa, polkukulkuneuvoja joka lähtöön, ruokapaikka oli sopiva paikan henkeen ja palvelu toimi kaikkialla. Myös penkkejä ja eväiden nauttimiseen sopivia nurkkauksia sopivasti. Ei viiden tähden luksuspaikka mutta pitää sen minkä lupaa. Siitä pojot! Tullaan joka kesä uudelleen.

    Kimmo Kamppari Avatar Kimmo Kamppari
    24.7.2021
  • Todella kiva paikka! Meillä kohta 3v ja 6v mukana. Pieniä juttuja useita, ei ruuhkaa, tosi kivoja aktiviteetteja ja eläimiä sopivasti. Voin lämpimästi suositella 😊

    Maarit Saari Avatar Maarit Saari
    22.8.2023
  • Pienille lapsille mukavasti puuhaa ja koiran kanssa kulkeville kiva, kun koiran voi ottaa mukaan puistoon.

    Lea Patinen Avatar Lea Patinen
    29.7.2023
  • Mukava ajanviettopaikka lapsille. Kivoja kotieläimiä. Pomppulinnoja ja leikkipuisto juttuja lapsille. Myös lohi.lohi onginta loppunut. Mukava pierun hajuinen jäätelö myyjä. Kiva käydä.

    Pena Tökkii Avatar Pena Tökkii
    29.7.2023
  • Lapsille suunnattu puuhapuisto,tekemistä riittää vaikka kokopäiväksi, kannattaa ottaa omat eväät mukaan!

    timo kuusjarvi Avatar timo kuusjarvi
    26.8.2023