Herkullisia ruokia

Nautelan kartano

Tarjoamme juhla- ja kokoustilaa

Nautelan kartano

** Historiallinen kartanomiljöö

Tarjoamme upean tilausravintolatilan juhla-, tapahtuma- ja yritystapahtumiin yli 20 hengen ryhmille. Kartano on myös erinomainen pysähdyspaikka suuremmille ryhmämatkailijoille. Kartano sijaitsee Liedossa, Turun kupeessa Aurajoen varressa aivan Nautelankosken Luontopolun läheisyydessä.

Kartanossa on myös tilaa järjestää koulutustilaisuuksia, pienmessuja ja ympäristö tarjoaa historialliset puitteet rentoon oleskeluun. Yritystilaisuuksissa voimme räätälöidä ruokatarjoilun aamupalasta aina päivälliseen saakka.

Kartano palvelee ympärivuotisesti.

Pyydä tarjous ryhmäruokailusta
Herkullisia ruokia

Valinnaisia menuja

Kauniita kattauksia...

Tilausravintola ja pitopalvelut

**

Tarjoamme kauniita ja herkullisia kattauksia erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten syntymäpäiville, valmistujaisjuhliin, kastejuhliin, muistotilaisuuksiin sekä muihin perhejuhliin. Toimimme myös ryhmämatkailijoiden tilausravintolana. Toimitamme myös pitopalveluita Liedon ja Auran alueelle.

Herkullisia ruokia

Kaunis ja historiallinen

Sijainti ja aukiolo

**

Kartanomme on avoinna tilauksesta ryhmille ja kahvila toimii sesonkina erikseen ilmoitetuin aukioloajoin.

Nautelantie 50
21360 LIETO as
Merja Jokila 050 0788 099

**

Voitte olla yhteydessä meihin myös:
Facebook
Google Maps

Ota yhteyttä
TAPAHTUMAT NAUTELASSA

Pakettitarjoukset

AAMIAINEN TAI/LOUNAS
Kokous- tai koulutus kartanomiljöössä
Kokouspalvelumme tarjoaa kiireettömät ja rauhalliset puitteet erilaisiin kokous- ja koulutustilaisuuksiin. Tilamme sopivat erinomaisesti myös pienryhmätyöskentelyyn. Kokouksen lomassa voitte nauttia kokouskahvit ja herkullisen lounaan kartanon pitopöydästä.
PITOPALVELUT
Erinomainen ruoka tilattuna tilaisuuteen
Oli kyseessä mikä tahansa tilaisuus, voimme myös tehdä ruuat ja kahvitarjoilun valmiiksi ja toimittaa tuotteet paikan päälle. Halutessanne palveluumme kuuluu myös tarjoilu ja kattaukset tilaisuuteen. Toimimme pääsääntöisesti Liedon ja Auran alueella.
PERHEPAKETTI
Noutopöytä kartanomiljöössä ja tunnelmallinen ympäristö
Oli kyseessä sitten vauvan syntymä, rippijuhla, ylioppilasjuhla, häät, merkkipäivät tai muistotilaisuus meidän tilamme ja ruokatarjoilumme tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon.
RYHMÄRUOKAILU
Noutopöytä kartanomiljöössä
Erinomainen paketti ryhmämatkalaisille. Levähdä hetki kiireettömässä maaseudun rauhassa ja nauti hyvästä ruuasta ja palasta lounais-suomalaista historiaa. Valmistamme ruuan sovitusti aikatauluunne sopivaksi.

Ota yhteyttä

Kiireellisissä asioissa ole yhteydessä puhelimitset, tarjouspyynnöt, ryhmäruokailu- ja menukyselyt yhteydenottolomakkeen kautta.