Toimitilaa tarpeesi mukaan

Potential Toimitilat vuokraa monipuolisia tiloja yrityksille, muille organisaatioille ja harrastetoimintaan. Tarjontamme sisältää muokattavia toimistotiloja, liiketiloja, tuotantotiloja ja varastotiloja. Potentialin vapaat toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja palvelujen lähellä Oulun alueella.

Vapaat tilat Pyydä lisätietoja Lataa opas

Monipuolinen valikoima

Toimitilavaihtoehtoja niin yksittäiselle asiantuntijalle kuin suuryritykselle. Valitse 15–4000 m²:n väliltä. Tiloja löytyy laidasta laitaan: tuotantotiloja, toimistohuoneita, liiketiloja, varastoja ja hallitiloja.

Joustava ja kuunteleva

Asiakkaan eli vuokralaisen toiveet ja tarpeet otetaan huomioon. Tiloja muokataan tarpeen mukaan ennen muuttoa ja vuokrasuhteen aikana. Avullamme arjen asiat järjestyvät.

Toimitilojen sijainti

Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, jolloin logistiikka toimii, liikkuminen on sujuvaa ja pysäköintitilaa löytyy. Ikkunoista näkyy muutakin kuin viereinen rakennus. Silti Oulun keskusta on riittävän lähellä.

Houkuttelevat lisäpalvelut

Toimitilojen yhteydestä tai niiden läheisyydestä löytyy monia yritysten tarvitsemia palveluita. Kohteesta riippuen tarjolla on monia lisäpalveluita, kuten kokoustiloja, vartiointi- ja aulapalveluita ja ravintolapalveluita.

Synergiaetuja

Tiloissamme toimii monenlaisia yrityksiä. Monipuolinen ja innovatiivinen yritysverkosto tarjoaa erinomaisen kasvualustan ja hyviä yhteistyömahdollisuuksia. Menesty hyvässä yhteisössä!

Henkilökohtainen tatsi

Organisaatiomme on pieni, joten meiltä saa henkilökohtaista palvelua. Olemme helposti lähestyttäviä ihmisiä, jotka välittävät vuokralaisistaan ja auttavat mielellään kaikissa toimitilahaasteissa.

Sivuston toteutus: