Puhdasta jälkeä – takuulla!

 

Ikkunanpesu

Ikkunat kirkkaiksi kohteessa kuin kohteessa, työn koosta riippumatta.

Lue lisää »

 

Yläpölyjen imurointi

Yläpölyjen imurointi kohteen haastavuudesta riippumatta

Lue lisää »

 

Galleria

Kuvagalleriamme kautta tutustut helpoiten meihin ja työmme jälkeen.

Lue lisää »

 

Referenssit

Tutustu moninaisiin referenssikohteisiimme ympäri Suomen.

Lue lisää »

Suurkohteiden ikkunanpesu luotettavalta ammattilaiselta

Suomen Laatupuhdistus Oy on ikkunoiden ja muiden lasipintojen pesuun erikoistunut yritys, joka palvelee puhtaita ikkunoita kaipaavia asiakkaita ympäri Suomen. Osaamisemme ydintä on suurkohteiden ikkunanpesu, mutta pesemme kaiken kokoisia kohteita - valtakuntamme tärkeimmistä ikkunoista sinun kotisi ikkunoihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Työkohteissa Eduskuntatalo ja Helsinki-Vantaan lentokenttä

Olemme vuosien varrella työskennelleet lukuisissa eri kohteissa, ja kokemusta erilaisista ja -kokoisista ikkunanpesu-urakoista on karttunut jo vuodesta 1991 lähtien. Suurimpiin töihimme lukeutuvat esimerkiksi Eduskuntatalon, Lahden Sibeliustalon ja Helsinki-Vantaan lentokentän ikkunanpesut.

Suoritamme ikkunanpesut koko Suomessa

Suomen Laatupuhdistus on koko Suomen laajuudella palveleva, ikkunanpesun ja lasipintojen pesun ammattilainen. Osaavan henkilökuntamme käsiin voit luottaa niin oman kodin ikkunaruudut kuin julkisten arvorakennustenkin lasit. Tutustu toimintaamme sivuillamme ja pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous!

Suomen Laatupuhdistus Oy

1991 perustettu Suomen Laatupuhdistus Oy sijaitsee Nastolassa Ruuhijärvellä. Kuluneiden vuosien aikana yrityksemme on pessyt kaiken näköisiä ja kokoisia ikkunoita ammattitaidolla ympäri Suomea, ja sama, laadukas työ jatkuu edelleen.

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mikäli haluaisit kysyä meiltä lisää ikkunanpesusta, pölyjen poistosta tai pyytää kilpailukykyisen tarjouksen, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Suomen Laatupuhdistus Oy
Hevossuontie 8
15580 RUUHIJÄRVI

Y-tunnus: 0857987-0
Puh: 0500130321

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Suomen Laatupuhdistus Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha