Laatutyötä lattiasta kattoon!

Remonttipalvelut ja maalaustyöt vankalla ammattitaidolla 

 JF-Remontti & Maalaus Oy | Rovaniemi & Lappi


Valitse vaivaton tapa remontoida asunto-osakkeesi, talosi tai kiinteistösi kuntoon. Meiltä hoituvat varmalla otteella niin pienet pintaremontit kuin suuret saneerausurakat – ripeästi ja toiveidesi mukaan toteutettuna! 

Huoneistoremontteihin, vahinkokorjauksiin ja maalaustöihin erikoistunut yrityksemme taitaa saneerauksien kaikki osa-alueet. Kohteemme ulottuvat omakotitaloista suurempiin taloyhtiöihin, ja pystymme vastaamaan myös monista rakentamisen erikoistöistä. Erilaiset remontit sujuvat kanssamme avaimet käteen -periaatteella, aina purkutöistä loppusiivoukseen. 


Teemme työtämme kokeneiden ammattilaisten voimin, joiden lisäksi käytettävissämme on kattava kumppaniverkosto. Laitamme kaikessa toiminnassamme etusijalle tinkimättömätön laadun ja sovitusti sujuvan urakan. Näin pystymme takaamaan asiakkaillemme aikataulussaan valmistuvat urakat, joiden lopputulos on ensiluokkainen. 


Kiinteistöalan ammattilaiset, taloyhtiöt ja yksityiset kotitaloudet voivat kutsua meidät töihin Rovaniemellä ja koko Lapin alueella. Tavallista paremmin onnistunut remonttiprojekti on vain yhteydenottosi päässä! 


Pyydä tarjous

Remontit

Remontoimme ammattitaidolla huoneet, huoneistot ja kokonaiset talot. 

Lue lisää

Vahinkokorjaukset

Saneeraamme tilat uudenveroisiksi vaikeimpienkin vahinkojen jälkeen. 

Lue lisää

Maalaus

Hoidamme maalaustyöt tarkasti ja ripeästi sekä sisällä että ulkona. 

Lue lisää

Referenssit

Tutustu kuvien kautta vuosien varrella tekemäämme työhön.

Lue lisää

Rakennus­osaamista jo vuodesta 1986

Yrityksemme aloitti jo lähes neljäkymmentä vuotta sitten nimellä JF-Maalaus Ky. Toiminnan kasvaessa ja osaamisemme laajentuessa yhtiömuotomme muuttui vuonna 2020 osakeyhtiöksi. Mukaan on tullut myös monia uusia tekijöitä!



Share by: