top of page

Tervetuloa!

Hyvän hoidon ja lemmikkisi
hyvinvoinnin puolesta!
SERVICES
TERVEYS-
TARKASTUS
ROKOTUS
HAMMAS-
HOITO
KASTRAATIO /
STERILISAATIO
WINTER SPECIAL

Hinnasto

KISSA/KOIRA 3- TAI 4- ROKOTUS

 

PERUSKÄYNTI

 

HAMMASKIVEN POISTO, KOIRA < 20 kg

 

KASTRAATIO, KISSA

 

EUTANASIA, KOIRA <25KG

54 €

 

n. 60-80 € 

 

120 €

 

80 €

 

80 €

TESTIMONIALS
CONTACT

Esittely

Tarjoan lemmikkien terveydenhuoltoa sekä sairaudenhoitoa sisältäen esim. rokotukset, tulehdukset, perusleikkaukset, pentutarkastukset, sirutukset, hammashoidot ym. Lisäksi tilakäynnit.

 

Vastaanotollani on myynnissä laaja valikoima kissojen ja koirien kuivaruokia Clinivetin maittavista päivittäisruoista Royal Caninin ja Sanimedin laadukkaisiin erikoisruokavalioihin. Tilauksesta myös Hillsin ja Virbacin erikoisruuat. Myynnissä myös lisäravinteita.
 

Valmistuin eläinlääkäriksi 1986. Aloitin yksityisenä eläinlääkärinä tehden myös paikallisten kunnaneläinlääkäreiden sijaisuuksia sekä päivystyksiä. Vuodesta 1994 olen toiminut Porvoon II-kaupungineläinlääkärinä vastaten Askolan ja osittain Pornaisten kuntien eläinlääkitöhuollosta sekä Porvoon alueen päivystyksistä. Oman vastaanottoni avasin tammikuussa 2016. Uudella vastaanotollani haluan tarjota asiakkailleni hyvää palvelua ja hoitaa jokaista lemmikkiä yksilönä. Minulle tärkeitä asioita ovat läsnäolo ja kokonaisvaltaisuus.

Juureni ovat täällä. Olen syntynyt Askolassa ja asunut suurimman osan elämästäni täällä. Isäni toimi aikoinaan Askolan kunnaneläinlääkärinä ja päätin jatkaa hänen jalanjäljissään.
Omat lapseni ovat jo aikuisia ja minulla on jo yksi aivan ihana lapsenlapsikin. Vapaa-aikani kuluu tanssien, joogaillen sekä matkustellen. Elämä on minulle opiskelua ja seikkailua. Opiskelua kehittääkseni ammattitaitoani ja kehittyäkseni itse ihmisenä ja kanssakulkijana.

Yhteystiedot

Vastaanotto: Pappilantie 2, 07500 Askola

leena.jokio@fimnet.fi

puh: 0400 499676

 

 

VASTAANOTON AUKIOLOAJAT

Ma: 9-15, Ti: 9-16, Ke: 14-18, To: 9 - 16  \  Pe,La,Su: suljettu

Sopimuksesta myös muita aikoja.

Ajanvaraus parhaiten puhelimitse  arkisin klo 8-9 tai nettiajnvarauksella.

 

Nettiajanvaraus >

Kiitos! Viestisi on vastaanotettu!

bottom of page