Laadukasta rakennuslogistiikkaa ja työmaapalvelua Helsingissä, Vantaalla ja muualla Uudenmaan alueella

Yhteydenotto

Laadukkaaseen rakentamiseen kuuluu ammattitaidolla suoritettu projektikohtainen rakennuslogistiikka ja työmaapalvelu. Voit valita kattavasta valikoimastamme haluamasi palvelut tai ottaa vaikka koko paketin. Yrityksemme koko, henkilökuntamme ammattitaito, asianmukaiset työvälineet, parhaat materiaalit sekä palvelemisen tahto mahdollistavat joustavan toiminnan. Nämä ominaisuudet ovat johtaneet asiakassuhteisiin, jotka ovat jatkuneet vuodesta toiseen. Tämän lisäksi saat meiltä myös kattavat remontti- ja huoltopalvelut sekä koneet vuokralle.

 

Pääkaupunkiseudulla sijaitseva varastomme tarjoaa asiakkaillemme uuden palvelun: materiaalien välivarastoinnin. Keskustan ahtaiden työmaiden ja sääolosuhteille alttiiden materiaalien varastointiongelmat on nyt helppo hoitaa välivarastomme avulla. Toimitamme materiaalit työmaalle tarvittavissa erissä ja juuri oikeaan aikaan. Olemme käytettävissäsi Helsingissä, Vantaalla ja koko Uudenmaan alueella. Ota yhteyttä MesLog Oy:hyn ja pyydä meiltä tarjous! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottosivulta löytyvällä lomakkeella.

Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä

Tutustu tarjoamiimme palveluihin rauhassa ja ota yhteyttä keskustellaksesi ammattilaistemme kanssa tarkemmin. Saat meiltä erinomaisen tarjouksen yksilöidylle palvelulle. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse sekä yhteystietosivulta löytyvällä lomakkeella.

Miksi valita MesLog Oy?

Rakennusalan logistiikkaan tarvittavat koneet

Oikeat välineet

Käytössämme ovat markkinoiden parhaat työkalut ja koneet, jotka mahdollistavat huippuluokkaisten palveluiden toteutuksen. Oikeat välineet kokeneiden ammattilaisten käsissä ovat osaltaan mahdollistaneet pitkäaikaisten asiakassuhteiden luomisen.

Kokenut rakennusalan logistiikkayritys

Kokemus

Hyvästä yhtiöstä voi tulla erinomainen yhtiö vasta pitkän kokemuksen myötä. Me olemme toimineet alalla jo vuosikausien ajan. Ajan kuluessa olemme hioneet toimintatapamme huippuunsa.

asiakaslähtöinen rakennusalan yritys

Oikea asenne

Tärkeänä osana toimintaamme on oikea asenne. Oikealla asenteella tarkoitamme sellaista mentaliteettia, jossa haluamme palvella asiakkaitamme joustavasti, heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti.  

Seuraa meitä Facebookissa

Tutustu uusimpiin kuulumisiimme Facebookin puolella!