TELINE- JA SUOJAUSRATKAISUT AMMATTITAIDOLLA TURVALLISUUTTA JA TEHOKKUUTTA JOKAISEEN PROJEKTIIN

TG TELINEGROUP TOTEUTTAA TELINE- JA SÄÄSUOJARATKAISUT KORJAUS-, UUDIS- JA INFRARAKENTAMISESSA SEKÄ TEOLLISUUDESSA.

Toimitamme tarvittavat telineet niin ammatti- kuin omakotitalorakentajille, suuriin julkisiin saneerauksiin sekä teollisuuskohteisiin.

Rakennustelineet eivät pelkästään tarjoa turvallista työalustaa vaan mahdollistaa myös tehokkaan työskentelyn korkeuksissa, lisäten samalla työn suorituskykyä, varmistaen projektin etenemisen aikataulussa.

Lisäksi tarjoamme ratkaisut sääsuojaukseen joka on olennainen osa työmaan toimivuuden kannalta. Oikeanlainen sääsuoja suojaa tuulelta, kylmyydeltä, sateelta sekä lumelta ja mahdollistaa työskentelyn vaihtelevissa sääolosuhteissa. Suojalla vältät myös rakennusaikana syntyvät kosteusongelmat.

Osaava asennusryhmämme toimittaa, kokoaa, siirtää ja purkaa rakennustelineet hankkeen edistyessä sovitun mukaisesti.

Palvelumme

toteutuksiamme

TALOUDELLISTA

Vuokraamalla sidot vähemmän pääomaa kalustoon ja saat käyttöösi aina tarpeidesi mukaisen kokonaisuuden ja tiedät kulut tarkasti jo ennakolta.

TEHOKASTA

Sinun ei tarvitse itse kuljettaa telineitä työmaalta toiselle joutuen huolehtimaan varastoinnista. Osaava tiimimme hoitaa tämän puolestasi ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa.

OSAAVAA

Tarjoamme käyttöönne kokeneen yrityksen ja ammattitaitoisen henkilöstön nopeaan ja vakaaseen pystytys- ja purkutyöhön kaikkina vuodenaikoina.

TURVALLISTA

Turvallisuus varmistuu työmaalla käyttämällä laadukkaita telinekokonaisuuksia, joiden suunnittelu ja asennus on tehty vahvalla ammattitaidolla.

JOUSTAVAA

Kalustotarpeen muuttuessa voit vuokrata lisää telineitä tarpeidesi mukaan tai purkaa tarpeettomaksi jääneitä osia. Toteutamme kokonaisuuden työmaasi tarpeiden ehdoilla.

HYVIN SUUNNITELTUA

Yhdessä ennakoimme haasteesi ja suunnittelemme ratkaisut tehokkaiksi, turvallisiksi ja toimiviksi, jotta sinun ei tarvitse huolehtia hankkeesi onnistumisesta.