Kotimaista laatua kaikkiin kattotöihin

Katto­työt Jyväskylästä koko Keski-Suomen alueelle

Palvelemme myös Pohjanmaalla, Pirkanmaalla & Etelä-Suomessa!

Muuramelainen JS-Kattotyö Ky on pientalojen ulkoremonttien kokenut asiantuntija. Palveluihimme kuuluvat kaikki lattian ja katon välillä: teemme monipuoliset kattotyöt, talon ulkomaalaukset ja kokonaiset ulkoverhousremontit.

Työskentelemme kattotöiden ja talon ulkoverhousten parissa pääsääntöisesti Jyväskylän seudulla, sekä sieltä käsin koko Keski-Suomessa. Olemme kuitenkin sopimuksen mukaan käytettävissä myös Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Etelä-Suomessa.

Olipa kyseessä sitten kattoremontti, kattopinnoitus, kattohuolto tai mikä tahansa muu palvelumme, tulevat työt aina tehdyksi laadukkaasti, varmasti ja ajallaan. Ennen töiden aloittamista tulemme paikan päälle katsomaan kohteen kunnon omin silmin. Näin voimme suositella vain sellaisia toimenpiteitä joita asiakas oikeasti tarvitsee, ja kartoituksen avulla pystymme laatimaan tarkan, tarpeisiin perustuvan tarjouksen.

Katso video

Katto­remontti

Toteutamme kaikenlaiset kattoremontit niin omakotitaloihin kuin rivitaloihinkin. Kysy hinta-arviota!

Katon pinnoitus

Kattopinnoite suojaa kattoa sääolosuhteiden aiheuttamalta kulumiselta ja lykkää remontin tarvetta. Pinnoitamme peltikatot, tiilikatot ja mineriittikatot.

Katto­huolto

Katon pesu ja sammaleen poisto ovat tehokkaita kattohuoltotoimia, jotka lisäävät katon käyttöikää ennen kattoremontin tarvetta.

katon huolto
ulkoverhousremontti

Ulko­verhous­remontti

Ehjä ulkoverhous tuo koko talolle ryhtiä, edustavuutta ja vaikuttaa myös positiivisesti lämmityslaskuun.

Talon maalaus

Edustava, siististi maalattu julkisivu on paitsi ilo silmälle, myös tärkeä huoltotoimi koko talollesi.

Moni­puoliset palvelut pien­talo­asujille

Kärkiosaamistamme ovat vesikatot, kattoturvatuotteet, vesikourut ja ulkoverhoukset. Kauttamme voit tilata kokonaisvaltaisen urakan kattoremontista tai talon ulkoverhouksen kunnossapidosta, alkaen suunnittelusta ja remonttitarpeen kartoituksesta, jatkuen toteutukseen sekä valmiiseen lopputulokseen.

Tekemällemme työlle myönnämme aina takuun ja työssämme käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja. Korostamme kaikessa toiminnassamme laatua ennen nopeutta; työt tehdään ripeästi mutta niiden vaatimalla huolellisuudella, ilman hutilointia. Tutustu toimintaperiaatteisiimme!

Kotimaista osaamista kattotöihin

Kanssamme voit luottaa siihen, että kattotyöt tai talon ulkomaalaus toteutetaan suomalaisella ammattitaidolla. Palveluksessamme on katto- ja ulkoverhoustöiden ammattilaisia, joista osalla on työstään jopa 20 vuoden kokemus. Tutustu kaikkiin palveluihimme sekä myös referensseihimme sivuillamme ja ota yhteyttä, mikäli esimerkiksi kattoremontti olisi ajankohtainen tai talon ulkoverhous kaipaisi kohennusta. Meiltä saat aina rehdin tarjouksen ilman piilokuluja. Voit myös kutsua meidät ilmaiselle kartoituskäynnille, vaikka et vielä olisi aivan varma mikä remonttityö olisi tarpeen – me teemme luotettavan kuntoarvion ja kerromme, kaipaako talo kattohuoltoa, katon pinnoitusta vai kokonaista kattoremonttia.

Kuntokartoitus on kaiken A ja O

Kaikki projektimme lähtevät aina asiakkaalle maksuttomasta kartoituksesta. Ensimmäisenä kartoitamme talon katon tai ulkoverhouksen kunnon ja laadimme arvion remontin laajuudesta hinta-arvion. Kaikki tarvittava huomioidaan jo kartoituksessa, eikä yllättäviä piilokuluja tule enää laskutusvaiheessa. Tilaamalla työn meiltä, voit luottaa kotimaisen työvoiman & laadukkaiden tuotteiden käyttöön.

Muista hyödyntää koti­talous­vähennys!

Mikäli teetät omassa tai vapaa-ajan kiinteistössäsi remontti- tai kunnossapitotöitä, saatat olla oikeutettu kotitalousvähennykseen. Myös kattotyöt, talon maalaus tai ulkoverhousremontti lukeutuvat tällaisiin töihin, joten tutustu kotitalousvähennyksen ehtoihin Verohallinnon sivuilta ja muista hyödyntää etusi.