Sähkötyöt luotettavasti Laitilasta Rauman ja Varsinais-Suomen alueille

RS-Sähkötekniikka Oy toteuttaa vaativatkin sähkötyöt helposti ja onnistuneesti Laitilassa ja muualla Rauman sekä Varsinais-Suomen alueilla! 

Ota yhteyttä

Laitilalainen RS-Sähkötekniikka Oy tekee sähkötyöt luotettavasti ja
vankalla ammattitaidolla. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä Laitilan lisäksi myös muualla Varsinais-Suomessa ja Rauman alueella. 

Meillä on pitkä kokemus erilaisista sähköasennustöistä ja laadukkaista sähköratkaisuista. Laitilan myymälästämme löydät laajan valikoiman sähkötarvikkeita. Meiltä saat myös ilmalämpöpumput ja niiden asennukset.

Sähköurakointi ja -asennukset

Vuonna 2003 perustettu yrityksemme toteuttaa kaikenlaiset sähköurakoinnit ja -asennukset osaavasti ja pitkää työkokemusta sekä ammattitaitoa käyttäen. Teemme sähkötöitä pääosin yrityspuolella, etenkin teollisuuden yrityksille, mutta myös yksityiset kotitaloudet saavat meiltä asiantuntevaa palvelua. 

Pidämme sovitusta aikataulusta kiinni ja noudatamme tarkoin turvallisuusmääräyksiä kaikkia sähkötöitä tehdessämme. Olemme vastuullinen sähköurakoitsija ja kuulumme Elfin-ketjuun.

Lue lisää

Laitilassa sijaitseva RS-Sähkötekniikka Oy on sähkötöiden ja -asennuksien kokenut asiantuntija Rauman sekä Varsinais-Suomen alueilla.

Pyydä tarjous!

llmalämpöpumput 

Harkitsetko lämmitysratkaisun uusimista energiatehokkaaseen ilmalämpöpumppuun? Ilmalämpöpumppu on tehokas lämmönlähde, jolla varmistat myös sisäilman puhtauden. Kesäkuumalla sisäilman viilennyskin onnistuu helposti ilmalämpöpumpulla.


Asennamme ilmalämpöpumput osaavasti ja tarkasti paikalleen. Oikean sijoituspaikan valinta ja huolellinen asennusjälki vaikuttavat merkittävästi laitteiden toimintatehoon, joten asennus kannattaa ehdottomasti jättää ammattilaiselle. Hoidamme kaikki asennukset nopeasti, turvallisesti ja siististi.

Lue lisää

Sähkötarvikkeet 

Myymälästämme Laitilasta löydät kattavan valikoiman erilaisia sähkötarvikkeita. Kaikki myymämme tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä, joten voit luottaa niiden toimintavarmuuteen. Voit tiedustella meiltä jo etukäteen tarvitsemastasi sähkötarvikkeesta tai sen osista. Liikkeemme on avoinna arkisin klo 10–16. 

Referenssit 

Olemme tehneet mitä erilaisempia sähkötöitä vuosien varrella eri kohteissa Raumalla ja muualla Varsinais-Suomen alueella. Meiltä hoituvat onnistuneesti niin pienet kuin suuret ja haasteellisetkin sähkötyöt ja -asennukset. 

RS-Sähkötekniikka Oy tekee sähkötyöt nopeasti ja osaavasti

Paikallinen ja tunnettu yritys, RS-Sähkötekniikka Oy, Laitila, Varsinais-Suomi

Paikallisuus 

Olemme paikallinen ja tunnettu yritys toiminta-alueellamme Varsinais-Suomessa. Pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeallakin aikataululla. 

Pitkä kokemus ja asiantuntemus, RS-Sähkötekniikka Oy, Laitila, Varsinais-Suomi

Asiantuntemus ja pitkä kokemus

Teemme kaikki työt pitkää kokemusta ja asiantuntemustamme käyttäen. Voit siis luottaa varmaan palveluumme.

Joustavat palvelut kilpailukykyisellä hinnalla, RS-Sähkötekniikka Oy, Laitila, Varsinais-Suomi

Joustavat palvelut kilpailukykyiseen hintaan

Palvelemme asiakkaitamme aina luotettavasti ja joustavasti, tarpeiden ja toiveiden mukaan. Meiltä saat kilpailukykyiset tarjoukset tarvitsemistasi sähkötöistä.

RS-Sähkötekniikka Oy hoitaa tarvitsemasi sähkötyöt nopeallakin aikataululla Laitilassa sekä Rauman ja Varsinais-Suomen alueilla.

Pyydä tarjous!