Iäkkäiden palvelua yksilöllisesti

Asiointiapu, seuraa ja virkistystä, kotipalvelu, kotitalkkari ja remontointi

Remontti- ja kotipalvelu

Reetelä

Perustin yrityksen työskenneltyäni omaishoitajana vuosien ajan. Haluan tarjota kaikille mahdollisuuden asua kotona mahdollisimman pitkään mahdollisimman vähän yksinäisyydestä, epäsiisteydestä ja huonosta ruoasta kärsien.
Yritys on yhden henkilön työllistävä ja haluankin pitää sen niin pienenä, että pystyn tarjoamaan kaikille asiakkailleni rauhallista ja yksilöllistä palvelua.
Tutustumiskäynti

Ilmaiseksi

Tiedän, että iäkkäiden ihmisten auttaminen vaatii luottamusta ja sen, että tulemme toimeen. Minut voi pyytää veloituksettomalle tutustumiskäynnille, jotta saat käsityksen, sopisinko sinun tai läheisesi avuksi, tueksi ja seuraksi.

Käynnin aikana teille muodostuu käsitys, millainen ihminen olen ja samalla minä saan käsityksen, pystynkö auttamaan teitä. Voimme samalla keskustella toiveista ja räätälöidä teille sopivan paketin. Käynnin jälkeen voit miettiä ja ilmoittaa sitten, haluatko käyttää palvelujani. Tutustumiskäynti ei velvoita mihinkään.

APUA JA AVUSTUSTA IKÄIHMISTEN KOTEIHIN

Palvelut

Apua arkeen

Haluan tuoda apua iäkkään ihmisen arkeen kuten ruoanlaittoon, siivoukseen ja asioiden hoitamiseen.

Yhdessäoloa

Monet iäkkäät ihmiset ovat yksinäisiä ja kaipaavat virikkeitä elämäänsä, piristän mielelläni heitä.

Talkkari ja remonttimies

Minulla pysyy kädessä työkalut ja luonnistuu pihatyöt. Laitetaan paikat kuntoon!

Muista hyödyntää

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen voi saada vain kotona tai vapaa-ajan asunnolla tehtävästä kotitaloustyöstä, kotihoidosta ja remontoinnista.

lue, millainen olen

Suosituksia

Maalaukset ja tapetoinnit asunnossamme on tehty Reetelän toimesta. Sovitut työt valmistuivat sovittuna aikana ja työn jälki oli siistiä ja toiveiden mukaista. Saimme myös hyviä ohjeita ja ideoita suunnittelumme tueksi. Suosittelemme lämpimästi ammattilaista myös muille remonttia suunnitteleville.
J&P
Kotipalvelusta Reetelä vastasi ammattimaisin ottein. Heikki oli sosiaalinen, tarkka ja hänen kanssa asiointi oli helppoa. Hän pysyi rauhallisena vaikeissakin tilanteissa. Arvostin erityisesti hänen otettaan hoitaa asioita ilman kiirettä - huolella ja lämmöllä.
Leena