Siirry sisältöön
Uutta! Nyt malleihin saatavilla myös lamellihirsi.

Ukkometso 75

Ukkometso 75:ssä on kaikki mitä huvilaltasi tarvitset. Suunnittelun lähtökohtana on ollut viiden tähden luokitus. Kuvassa myös saunamökki 25 sekä varasto/maakuuaitta/rantasauna 15.

Saunamökki 25

Saunamökki 25

Saunamökki 25 muodostuu perinteisestä tuvasta takkoineen ja saunasta pukuhuoneineen. Tilat yhdistyvät suurella tunnelmallisella terassilla, jonne voi saunomisen jälkeen siirtyä vilvoittelemaan ja grillaamaan.

Ukkometso 75

Ukkometso 75

Ukkometso 75:ssä on kaikki mitä huvilaltasi tarvitset. Suunnittelun lähtökohtana on ollut viiden tähden luokitus. Hirsihuvilan sydän takkoineen on tupakeittiö, jonka katto kohoaa harjaan asti. Suuret ikkunat antavat näkymän huvilan etupuolelle ja tuovat valon sisälle.

Hirsimökki 40

Hirsimökki 40 on perusmökki, jossa on kaikki tarpeellinen. Tupatakkoineen, erillinen makuuhuone sekä mallista riippuen keittiö tai reilunkokoinen pukuhuoneellinen sauna muodostavat toimivan kokonaisuuden.

Karvian Hirsirakentajat Mäkimoisiontie 80, 39920 Suomijärvi, 0500 591 424, myynti@karvianhirsirakentajat.fi

Mökkimallisto

Rakennamme upeimmat pyöröhirsiset hirsimökit, hirsihuvilat, hirsisaunat ja lisärakennukset. Mallistomme on laaja sekä räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin. Toteutamme unelmia myös asiakkaan omien piirustusten mukaan. Yhteistyö kanssamme on joustavaa ja helppoa. Laadukkaat materiaalit, toimitusvarmuus sekä toimiva asiakaspalvelu takaavat onnistuneen ja helpon rakennusprojektin alusta loppuun.

Pyöröhirsi saatavilla myös metritavarana. Oletpa korjaamassa vanhaa tai rakentamassa uutta
- saat meiltä valmiit pyöröhirret projektiisi.

Pyydä tarjous helposti soittamallatekstarilla tai whatsappilla numeroon 0500 591 424.

 Uutuudet syksylle 2023

Merikotka 75 ja Merikotka 30

Merikotka 75 on moderni pyöröhirsimökki. Isoista ikkunoista voi katsella luonnon kauneutta samalla, kun nauttii aamukahvia keittiön pöydän ääressä tai istuskelee olohuoneessa. Tämän mökkimallin kaveriksi sopii erinomaisesti samaa mallistoa oleva saunamökki Merikotka 30.

Merikotka 30 ja Merikotka 75 on suunniteltu yhteistyössä arkkitehtitoimisto Studio Heikuran kanssa.

Studio Heikura

Hirsimökkimallisto

Hirsimökkimallistomme on monipuolinen. Hirsimökkimallistossa olemme huomioineet erilaisia toiveita ja tarpeita. Kaikki mallit on toteutettavissa myös peilikuvana ja pihapiiri voidaan haluttaessa rakentaa useasta erillisestä rakennuksesta.

Käytämme rakennusmateriaalina korkealuokkaista, valikoitua ja tiheäsyistä talvikaadettua mäntyä. Hirsimökit voidaan sopimuksesta valmistaa myös asiakkaan omista puista.

Karvian Hirsirakentajat

Karvian Hirsirakentajat on karvialainen yritys ja intohimonamme on hirsirakentaminen. Olemme toimineen vuodesta 1995 ja työllistämme tällä hetkellä viisi rakentamisen ammattilaista. Toimitamme unelmamökkejä ja rakennuksia kaikkialle Suomeen.

Rakentaminen tapahtuu osittain tehtaalla ja osittain tontilla. Hirsikehikot esikootaan ja numeroidaan tehtaalla, jolla varmistetaan hirsien sopivuus ja mitoitus. Sen jälkeen hirret paketoidaan siististi oikeaan järjestykseen. Tämä mahdollistaa tontilla vaivattoman pystytyksen tehtaalta tulevien ohjeiden mukaisesti. Hirret säilytetään ja käsitellään aina hallissa suojassa sääoloilta.

Mökkiprojekti - unelmista totta

Tee mökkihaaveistasi totta. Mökki on panostus laadukkaaseen vapaa-aikaan ja perheeseen. Hyvin suunniteltu ja toteutettu mökki on arvonsa säilyttävä sijoitus. Meidän kanssa rakentaminen on helppoa ja turvallista.

Valitse kattavasta mallistostamme tontillesi sopivat rakennukset. Useammasta rakennuksesta muodostuva kokonaisuus on suosittu ja toimiva ratkaisu ja näin tontista muodostuu ihana pihapiiri. Pihapiirissä voi olla esim. huvila, rantasauna, varasto ja kesäkeittiö. Toteutamme kaikki malliston ja/tai omien toiveiden mukaan räätälöidyt rakennukset laadukkaasta valikoidusta tiheäsyisestä männystä.

Tilaa esite ja tutustu mallistoomme

Facebook

Seuraa meitä Facebookissa facebook.com/karvianhirsirakentajat/