Lasi-Kolmio

lasin ja alumiinin ammattilanen. Jo vuodesta 1980

Ammattitaitoista ja laadukasta osaamista

Lasi-Kolmio Oy on 1980 perustettu lasin ja peilin jalostukseen sekä alumiinirakenteiden valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksemme sijaitsee Kauhajoella. Päätuotteenamme ovat erilaiset huonekaluteollisuudessa ja sisustuksessa käytettävät lasituotteet sekä erilaiset lasi-alumiinirakenteet.

Innovatiivisuuden ja laadun takeena Lasi-Kolmio Oy:ssä ovat modernit tuotantolaitteet. Ajan hermolla kulkeminen on alusta alkaen ollut tärkeä osa yrityksemme toimintaa. Jatkuva laadun kehittäminen on yksi pysyvistä tavoitteistamme. Monipuolinen tuotevalikoimamme tarjoaa asiakkaillemme kaikkien lasituotteiden saatavuuden saman katon alta. Tuotteidemme erinomainen laatu, toimitusvarmuus, kilpailukykyiset hinnat sekä asiakaslähtöisyys ovat toimintamme keskeisiä periaatteita.

Palvelemme

Tarjoamme palveluitamme rakennusyhtiöille, isännöitsijätoimistoille, taloyhtiöille sekä rakentajille, remontoijlle ja yksityisille. Palvelemme ympäri suomen vaikka tuotantomme sijaitsee Kauhajoella Etelä-Pohjanmaalla. Palvelemme avaimet käteen periaatteen mukaisesti.

 

Tuotteemme

Kattavaan tuotevalikoimaamme kuuluvat erilaiset lasit ja lasitustyöt sekä lasi-alumiinirakenteet. Meiltä saat mittatilauksena monenlaiset lasit, ikkuna, terassi- ja parvekelasit, kaidelasit, katokset ja lasikatot sekä sisustuslasitukset ja alumiiniset ovet ja kiskot. Varastostamme myös akryyli, polykarbonat ja valkoiset opaaliakryylimuovit.

 

Lasit

Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki tasolasista valmistettavat tuotteet. Valmistamme mm. Lasihyllyt, Lasiovet, Lasiseinät, Ikkunalasit, Peilit, Eristyslasit, Pöydänkannet, Autojen- ja koneiden lasit, Laminoidut lasit, Karkaistut lasit sekä tulenkestävät lasit.

Alumiinirakenteet

Tuotevalikoimaamme kuuluvat alumiinirakenteiset ovet ja ikkunat, julkisivut, katot, väliseinät, suihkuseinät, terassi- ja parvekelasitukset sekä kaidelasitukset.

Peilit

Teemme laadukkaat peilit mittatilaustyönä, yhdestäkappaleesta aina sarjatuotantoon. Meillä on kattava lasin ja peilin työstö mahdollisuudet joihin kuuluvat: turvakalvoitus, fasettihonta, hiekkapuhallus. CNC työstöt mahdollistavat kaiverruksen ja muotohionnan peiliin.

Lasiseinät

Lasiseinä yhdistää saunan ja pesuhuoneen yhtenäiseksi ja avaraksi kokonaisuudeksi. Tyylikkäässä lasiseinässä ei ole lahoavia puurakenteita ja se on helppo asentaa alumiinilistoilla. Lasiseinät mittatilaustyönä.

Ajoneuvolasit

Käyttämämme ajoneuvolasit ovat samoja laseja, joita käyttävät ajoneuvotehtaat ympäri maailmaa. Tuotteidemme laadun takaavat luotettavien lasivalmistajien lisäksi ammattitaitoiset asentajat.

laatu, toimintavarmuus, asiakaslähtöisyys

– ovat toiminnallemme keskeisiä periaatteita. Kun haluat ammattilaiset lastitusprojektillesi ota rohkeasti yhteyttä.

lasi-kolmio oy

jo vuodesta 1980.

Lasin, peilin ja alumiinirakenteiden valmistuksen ammattilainen.

Aukioloajat

Arkisin

07.30 -16.00

Yhteystiedot

Puh

+358 6 2345600

Sähköposti

lasikolmio@lasikolmio.fi
alumiini@lasikolmio.fi

Sijainti

Nikkarinkuja 7
61800, Kauhajoki, Suomi Finland.