Sähköasennukset ja sähkötarvikemyymälä

Kattavat sähköalan palvelut ja tarvikkeet

Sähköhalli Oy | Huittinen

Meiltä saat kaiken tarvittavan kodin tai tilan toimiviin sähköihin. Tulemme asiakkaan luokse tekemään niin pienet kuin suuretkin sähköasennustyöt, ja liikkeestämme löytyvät tarvikkeet asiakkaidemme omiin sähköprojekteihin.


Kiintopisteemme ja sähkötarvikemyymälämme sijaitsee Huittisissa. Tulemme tarvittaessa töihin esimerkiksi Turussa, Tampereella tai koko Etelä-Suomen alueella.

Yrityksemme toiminnassa menossa on jo kolmas sukupolvi. Meiltä löytyy taatusti tarpeeksi kokemusta sekä ammattitaitoa paitsi pieniin sähköalan töihin, myös suuriin urakoihin esimerkiksi teollisuuteen. Hoidamme työt aina toimintavarmasti ajallaan.


Liikkeessämme tarjolla on laaja sähkötarvikkeiden valikoima. Kaikki yleisimmät tuotteet saat hyllystä heti mukaasi.


Vähäpätöisiltäkin tuntuvat pikkuprojektit kuten pistorasioiden vaihdot tai valokatkaisijan korjaukset vaativat aina sähköalan ammattilaisen osaamista. Käänny meidän puoleemme, vaikka vastassasi olisi vain pieni sähköalan pulma!

OTA YHTEYTTÄ

Sähkö­asennus­palvelu

Oli kyse uudesta pistorasiasta, kokonaisen teollisuushallin sähköistyksestä tai mistä vain siltä väliltä, meiltä onnistuvat kaikki sähköalan asennustyöt.


LUE LISÄÄ »

Sähkö­tarvike­myymälä

Myymälämme hyllyiltä löytyy sähköalan asennustarvikkeita joka lähtöön. Lisäksi olemme panostaneet valaisimiin sekä esimerkiksi polttimoihin.


LUE LISÄÄ »

Yhteys­tiedot

Sähköhalli sijaitsee kätevällä paikalla Huittisissa. Teemme sähköasennustöitä koko Etelä-Suomen alueella – kutsu meidät kauempaakin kotiisi tai työmaalle!


LUE LISÄÄ »
Share by: