Telehaku.fi

Palveluhaku

Etsi palvelua/yritystä hakusanalla

Palveluhaulla voit hakea tarvitsemiasi palveluita koko Suomesta. Jos haluat tarkentaa hakua voit valita kunnan ja/tai toimialan

Kuntahaku

Valitse kunta listalta


Kuntahaussa voit selata kuntia ja kunnan valitsemalla voit tutustua valitsemasi kunnan yrityksiin ja palveluntarjoajiin.

Palvelun käyttö

Telehaku-palvelussa voit hakea yrityksiä käyttäen yrityksien hakusanoja, kuntaa, toimialaa tai toimialahakemistoa.
Palvelussa yritystietojen selaaminen on ilmaista.
Voit lisätä palveluun yrityksesi tiedot, josta lisätietoa löydät tästä.
Tietojen tarkastelua päiväkohtaisesti voidaan rajoittaa.

HÄMEENLINNA.telehaku.fi |

Hämeenlinnan yritykset, palvelut ja tuotteet

1Fastwash

Y-tunnus
33146209

Yhteystiedot

Osoite
Parolantie 104
13130 Hämeenlinna
Puh
1Fastwash 0400191952
Sähköposti
moc.liamgulevlapusep.tsaf1

Toimialat

Esittely

Autonpuhdistuksen erikoisliike Hämeenlinnassa

 

Fastwash on autonpuhdistuksen erikoisliike Hämeenlinnassa. Palveluihimme kuuluvat, mm. pinnoitukset, vahaukset, kiillotukset, verhoilupesut, käsinpesut ja puhdistukset niin päältä ja sisältä ja myös konetilasta. Myös tahranpoistot, imuroinnit, umpioiden kiillotukset ja hajunpoisto eli otsonointi. Pesemme ja fiksaamme henkilö-, paketti-, asuntoautoja, veneitä ja linja-autoja ja moottoripyöriä. Tilavaan hallimme mahtuvat myös matkailuautot, veneet, pakettiautot ja traktorit. Tarjoamme palvelut sekä yksityisille että yrityksille sopivilla hinnoilla. Tarjoamme myös asuntoautoihin ja linja-autoihin uudet käytävämatot räätälöidysti ja mittojen mukaan! Soita ja kysy lisää! Sunnitellaan juuri Sinulle sopivat palvelut! Huom! Sisäänkäynti Pikkuparolantien kautta (päätyrakennus) Renkaanvaihtopalvelut Suoritamme myös renkaiden allelaitot nopeasti ja ilman ajanvarausta. Myös vanteen pesut ja kiillotukset.

Hakusanat