Kaikki autosi hyväksi.
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice crash-damage

Laulajan Autokorjaamo Oy - Tervetuloa!

  • BG Huoltopalvelut

    BG huoltopalvelut ylläpitävät ja suojaavat auton toimintaa sekä pienentävät korjauskustannuksia. Nykyaikaiset autot pohjoisissa ilmasto-olosuhteissa vaativat erityistä huolenpitoa ja kunnossapitohuoltoja. Parhaiten se onnistuu BG huoltopalveluiden avulla.

    Tutustu palveluun

Uutisia Laulajan Autokorjaamo Oy

Tietoa meistä

Laulajan Autokorjaamo on korkealaatuinen Bosch Car Service -autokorjaamo bensiini-, diesel-, ja sähköautoille. Vankan kokemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että saat autollesi laadukasta huoltoa.

Lue lisää

Laulajan Autokorjaamo Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!

 

  • Robert Bosch oy