Valikko Sulje

JYVÄS-VARMA

HUONEISTOREMONTOINNIN
ERIKOISOSAAJA

Maalaus- ja tapetointityöt, lattia-asennukset, keittiöremontit sekä märkätilaremontit Jyväskylässä ja lähialueilla.

Varma kumppani rakennustöihin vuodesta 2005

Rakennusliike Jyväs-Varma Oy on lämminhenkinen saneerauspalveluita tuottava yritys Jyväskylästä. Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä, taloyhtiöistä ja yksityisistä asiakkaista. Olemme erikoistuneet huoneistoremontteihin ja vahvinta osaamisalaamme ovatkin maalaus- ja tapetointityöt, lattia-asennukset, keittiöremontit sekä märkätilaremontit. Vahvuuksiimme kuuluvat huoneistoremonttien lisäksi mm. liike- ja toimitilojen remontoiminen sekä muut sisä- ja ulkotilaremontit kuten porraskäytävien ja julkisivujen maalaus.

Panostamme yksilölliseen palveluun ja tarjouksen antamiseen tähtäävä kohteen kartoituskäynti on meillä aina veloitukseton! Luotettavuus, hyvä palvelu, sujuva yhteistyö ja laadukas työnjälki ovat meille sydämenasioita.

business

Yrityksille

Meiltä onnistuu niin vuokrayhtiöiden asuntojen sopimusremontointi kuin yritysten liike- ja toimitilojen remontointi. Teemme yhteistyötä useamman vuokra-/asumisoikeusasuntoja tarjoavan yhtiön kanssa ja meille kiinteistöhallinnan ohjelmisto Tampuuri on arjen perustyöskentelyväline.

team-leader

Yksityisille

Kaipaako kotisi, sijoitusasuntosi tai loma-asuntosi remonttia? Meiltä saat laajat huoneistoremontit tai pienemmät pintaremontit kustannustehokkaasti ja toiveidesi mukaan hyväntuulisten ammattilaisten tekemänä.

teamwork

Taloyhtiöille

Teemme vankalla ammattitaidolla esimerkiksi asuintalojen ja piharakennusten julkisivumaalaukset sekä taloyhtiön yleisten sisätilojen kuten rappukäytävien kunnostukset ja maalaukset.

MIKSI VALITA JYVÄS-VARMA?

Avainasemassa Jyväs-Varman toiminnassa ovat laatu ja luotettavuus. Haluamme olla asiakkaillemme varma kumppani rakennustöihin.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Tällä lomakkeella voit jättää meille yhteydenottopyynnön ja palaamme asiaasi mahdollisimman pian.

    Olen kiinnostunut seuraavista palveluista:

    Etunimi Sukunimi

    Aihe

    Viesti

    Haluan että minuun otetaan yhteyttä:

    En ole botti