Perhekoti Heinolassa

Perhekotimme sijaitsee lähellä kaikkea, mitä Heinolalla on Sinulle ja meille tarjota. Fillarilla polkaiset joka paikkaan muutamassa minuutissa.

Koulut ja harrastukset

Koulut sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä perhekotia. Heinolasta löytyy paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia ihan perhekodin lähituntumasta. On lämmitettyä nurmikenttää, jäähalli, useampia frisbee-golf ratoja, punttisaleja, keilahalli, erilaisia pelihalleja ja uimahalli. Meillä kotona on myös uima-allas. Kävelymatkan päästä löytyy myös kirjasto, musiikkiopisto, nuorisotila Pleissi, elokuvateatteri, poliisiasema ja myös sote-keskus, jossa sijaitsee terveydenhuollon palvelut.

Koulutuskeskus Salpauksen kampukselle ja uudelle lukiolle, jonka suojissa myös nuorisotila Pleissi nykyisin toimii, on matkaa noin kilometri.

Kotimme

Kodissamme on jokaiselle nuorelle oma huone, joka sisustetaan Sinun mieleiseksi.

Meille on tärkeää, että kotona ollaan rehellisiä ja avoimia toisillemme. Me aikuiset tuemme meillä asuvaa nuorta jokaisen omat lähtökohdat, tarpeet ja vahvuudet huomioiden. Omien vanhempien ja sukulaisten kanssa pidetään mahdollisuuksien mukaan yhteyttä ja kotilomista sovitaan yhdessä omien sosiaalityöntekijöiden kanssa.

Meillä on normaalit kodin säännöt ja niitä sovelletaan nuoren ikä huomioiden. Kun sovittuja sääntöjä noudatetaan, niin luottamus syntyy ja säilyy ja silloin kaikilla on kotona mukava olla.

Me haluamme olla luomassa Sinulle Sinun kanssasi ”hyvä ja turvallinen tie kulkea aikuisuutta kohti”.

Sivun alalaidasta löydät kuvia kodistamme.

Meistä perhekotivanhemmista löytyy lisää tietoa liitteistä. Toivottavasti pidät koirista, sillä meillä on 3-vuotias Lucky-koira joka on rodultaan cottoni eli puuvillakoira; kukaan ei ole tähän mennessä ollut sille allerginen. Perhekoti Otto-Onni on saanut nimensä meidän jo edesmenneiltä koiriltamme Otolta ja Onnilta.

Tällä hetkellä 1 paikka auki vähintään 14-vuotiaalle nuorelle.

Terveisin Heljä ja Pasi Kivivuori
040 541 7406 (tästä numerosta vastaa Heljä)
helja.kivivuori@perhekotiotto-onni.fi

1
paikka avoinna
vähintään 14-vuotiaalle nuorelle
1 km
Heinolan palveluihin
16
toimintavuotta takana

Kuvia perhekodista